ELEKTRISCHE FIETSEN

ELEKTRISCHE FIETSEN

Elektrische fietsen:

Wij hebben diverse type elektrische fietsen.
• Damesfietsen elektrisch
• Herenfietsen elektrisch
• Lage instap elektrisch
• Fatbikes elektrisch
• Bakfietsen elektrisch

• De dames elektrische fiets is er zowel met voor-, achterwiel of middenmotor. In diverse verschillende prijscategorieën, verschillende merken, framematen, kleuren en accu-aandrijvingen. Veel keuze voor zowel dagelijkse (korte) ritten, recreatief gebruik, woonwerkverkeer.


• De heren elektrische fiets hebben wij als klassieke model maar ook voor de sportieve man of de man die de fiets voor transport moet gebruiken. De heren elektrische fiets is direct leverbaar of op bestelling. Er zijn dus verschillende merken, framematen en types.


• Laag instap elektrische fiets. Ben je opzoek naar een fiets met een extra lage instap met maximaal comfort, Wiel tot Wiel kan deze leveren. Deze fietsen zijn geschikt voor zowel dames als heren. Als je het fijn vindt om niet je voeten heel hoog te moeten optillen of je bent iets beperkt door bijvoorbeeld knie en/of heup problemen geven deze fietsen veel veiligheid en comfort.


• Anders dan de standaard elektrische fiets beschikt de Fatbike over bredere banden (vaak met hoog profiel) en dik aluminium frame, stoer uiterlijk en een goede vervanger voor de scooter. Waarbij er op de Fatbike geen helmplicht is, je geen rijbewijs nodig hebt en geen minimumleeftijd vereist is. De brede banden zorgen ervoor dat je veel grip op de weg hebt. Daarnaast heeft de Fatbike een goede schokdemping en rijdt hij comfortabel. Ook zeer geschikt op natte, ruige of gladde wegen.


• Een bakfiets is een prachtige vervanging voor de auto waarmee je je dierbaarste bezit zoals kinderen, honden en diverse goed beschermend op een zeer veilige manier kunt vervoeren.


Deze is in het gebruik snel en handig te gebruiken. De bakfiets kan zowel met als zonder elektrische ondersteuning worden aangeschaft. Daarnaast zijn alle modellen uit te breiden met verschillende accessoires, zoals een raincover (huif), een extra bankje, Maxi-Cosi houder, babyschaal (leeftijd van 0 tot 9 maanden) of peuterschaal (leeftijd van 7 tot 18 maanden), bagagedrager, telefoonhouder, veiligheids-oog voor plaatsing ketting of kabelslot, hevelmoer zadelversteller, een extra slot, bakfiets kussen, all-over cover, dekzijl, fietstassen en een hoofdsteun. Je kan de bakfiets echt naar eigen wens samenstellen! Bepaalde modellen zijn erin zowel in twee als driewieler leverbaar. Er zijn meer merken leverbaar. Dus kom gerust langs en stel u vragen hierover. Voor de elektrische bakfiets zijn er diverse accu varianten (300, 400 of 500 WH) mogelijk waardoor u meer levensduur en actieradius krijgt. Ook is er bij sommige modellen keuze uit een ketting of riem/snaar. De riem/snaar zorgt voor minder onderhoud. Wanneer u bij ons langs komt kunnen wij u persoonlijk adviseren welk type en merk het beste bij u past. Door ons brede assortiment en onze voorraad kunt u de fiets in het echt bewonderen en het is ook mogelijk om een proefrit te maken.