LEASEPLAN EN WERKKOSTENREGELING

LEASEPLAN EN WERKKOSTENREGELING

Een fiets behoort zowel zakelijk als particulier tot de mogelijkheden.

Met deze lease fiets kun je zowel zorgeloos recreatief en/of het gebruiken voor je werk. Omdat je het aanschaf bedrag niet in één keer hoeft uit te geven komen er ook duurdere types en merken fietsen binnen handbereik.

Je kan zorgeloos op een fiets rijden voor een vast laag bedrag per maand, in de vorm van leasen. Wij werken samen met diverse leasemaatschappijen waaronder:

• Lease a Bike
• LeasefietsANWB
• Leaseplan
• NFP fietslease
• FietsleaseHolland
• Hello Rider
• Bedrijfsfietsenplan
• In3

Nationaal Fietsen Plan (NFP)

Er zijn verschillende redenen waarom een werkgever dit aan zijn werknemer aanbiedt. Eén van de redenen kan zijn vanuit vitaliteitsbeleid, duurzaamheid maar ook parkeerproblematiek kan een belangrijke reden zijn om dit aan te bieden. Naast de voorgaande pluspunten is het voordeel voor de werknemers in ieder geval dat de werknemer een belastingvoordeel heeft.

Lease a bike

Voordelen van Lease a Bike zijn: de fiets is zonder kosten en buiten de werkkostenregeling (WKR). Één op de twee werknemers heeft interesse in een fiets van het werk. Als werknemer is het mogelijk om een fiscaal voordeel te hebben tot 35%. De regeling is tussen de 25% en 80% goedkoper dan privé aan te schaffen.

Bedrijfsfietsenplan

Is een andere finance aanbieder. Het voordeel van deze kredietaanbieder is dat door tijdelijke verlaging van het brutoloon het voordeel op kan lopen tot maximaal 52%. De fiets is altijd via Enra door middel van een doorlopende polis via het Bedrijfsfietsenplan verzekerd. Wat inhoudt dat wanneer de fiets gestolen wordt de volgende geleverde fiets meteen doorverzekerd is.

Anwb fietslease

Voor een nieuwe fiets een vast bedrag betalen kan ook via ANWB lease. Deze lease is onderdeel van Volkswagen Pon Financiële Service. De lease is voor een elektrische (bak)fiets inclusief verzekering, onderhoud en wegenwacht fietsservice. Dit alles betekent geen onverwachte kosten maar alles in één bedrag per maand. Bij diefstal geen eigen risico, geen hoge aanschafkosten en altijd 24/7 wegenwacht fietsservice.

in3

De fiets is één van de meest favoriete en het meest noodzakelijk product die bijna iedere Nederlander gebruikt/ nodig heeft. De tweewieler kan handig zijn om korte afstanden te overbruggen of om op zondag heerlijk de natuur of de stad in te gaan. Hoe handig kan het dan zijn om voor zo’n mooie fiets het bedrag in drie termijnen, rente vrij en zonder BKR-toetsing te kunnen kopen. In3 betekent: je betaalt één derde van het bedrag bij aankoop en maakt het resterende bedrag over na 30 en 60 dagen.

Komt een grote uitgave even niet goed uit? Of wil je een grote uitgave liever spreiden in drie termijnen en geld overhouden voor andere leuke dingen? Kies dan voor de afrekenen met in3! De enige gespreid betaalmethode zónder rente. Je betaalt jouw aankoopbedrag gespreid in drie termijnen binnen 60 dagen.

Stap 1
Kies & check
Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

Stap 2
1e betaling & verzending
Je voldoet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

Stap 3
Betaal je 2e & 3e termijn
Binnen 30 dagen voldoe je de tweede betaling